Továbbképzések

Jelentkezési űrlap

Töltse ki az űrlapot kurzusokra való jelentkezéshez.

 
 
 

A tanfolyam az óvodai nevelés nyelvi oldalával foglalkozik.

A résztvevők ötleteket kapnak a gyerekeknek megfelelő német nyelvi foglalkozáshoz és számos érdekes lehetőséget ismernek meg arra, hogyan lehet a napi óvodai foglalkozásokat nyelvi szempontból különlegesebbé tenni, feladatokat és barkácsolási útmutatásokat megfogalmazni, játékszabályokat elmagyarázni, új játékokat, énekeket, rímeket és verseket megtanítani és ismételni. Ezek a praktikus gyakorlatok egyúttal arra is alkalmasak, hogy felfrissítsék és szélesítsék a szakismeretet. A tanfolyam lehetőséget nyújt a szakmai mindennapok átgondolására, kérdések felvetésére, a közös válaszkeresésre, a tapasztalatcserére és az aktív tevékenységre.

 

Időpontok:

1. rész: A tanfolyam kezdete: április 11., 9:00.
Az 1. rész vége: április 12., 13:30. 2. rész:
A 2. rész kezdete: április 25., 9:00.
A tanfolyam vége: április 26., 13:30.

A továbbképzés helye:
Deutsches Haus, 8200 Veszprém, Thököly u. 11.

Jelentkezés az LdU veszprémi regionális irodájánál:
Wágenhoffer Kornélia
Reg. iroda vezető / Regionalbüroleiterin
8200 Veszprém, Thököly u. 11.
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 06 88/327-221 vagy 06 30/960-55-73

Jelentkezési lap

A résztvevők a tanfolyamra ösztöndíjat kapnak, ami tartalmazza a tanfolyam részvételi díját, a szállást kétágyas szobákban és az ellátást. Az utazás önköltséges. A tanfolyam résztvevői a részvételért 30 továbbképzési kreditpontot kapnak, amit a Goethe Intézet és a Magyarországi Német Pedagógiai Intézet közösen állítanak ki.

A pályázat leadásának határideje: 2014. március 21.

Partnereink